noraini's FotoPage

By: noraini noy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 16-Dec-2008 15:23 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 di Cameron Highland cum celebrate my besday (gamba Bunga)

semua bunga2 ni di ambil di cameron Highlands.. penat jugak laa berjalan.... tgk2 bunga semuanya cantik2 sgt.... and bunga2 yg susah nak di tanam di kawasan rendah....hanya leh hidup di kawasan tanah tinggi serta sejuk sajer..

Sepanjang kat saner.. cuaca hujan n kadang2 panas. Sempat la pagi Ahad tu panas kejap.. tapi walaupun panas tapi still ada angin so, xder laa terasa sgt...

okey enjoy k gamba2 bunga yg di ambil kat saner..


I LOVE FLOWER!!!


















Tuesday, 16-Dec-2008 12:56 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 di Cameron Highland cum celebrate my besday

okey entry kali ni....noy pi Cameron Highland time tu kami tak rancang nak pegi...
oleh kerana nak celebrate my besday....dan jugak tak pernah pergi Cameron Highland tgk gamba org jerk.. so, kami decide nak pegi...serta celebrate besday sekali.....

okey enjoy da picture okey....

Tarikh : 22nd to 24th November 2008


petik strawberry sendiri... yummy...


menu semua tentang strawberry..


Kat Ladang Teh.. Bharat Teh Valley


Cameron Valley~~~ Bharat Valley


aksi seorg yg nak mengambil gamba sendiri ekekeke


Wednesday, 3-Dec-2008 07:10 Email | Share | | Bookmark
~~~try to built something~~

 


Spider tgh nak buat Sarang....

Nice to see, bila Spider tu tgh nak 'Built Up' sarang dia sendiri.... apapun dalam kehidupan kita seharusnya membuat sesuatu yg Terbaik utk Diri Sendiri, Keluarga dan TemanĀ²...Mudah2an apa yg cuba kita jalani dalam kehidupan seharian akan di permudahkan.. insyAllah..






Wednesday, 3-Dec-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
~~ Baru BErmula~~~

Atas Desakan kak ezza serta kak bayah akhirnya berjaya jugak aku register FP ni... anyway still tgh belaja cara menggunakan FP ni..... apapun Terima kasih di ucapkan kepada mereka bedua kerana telah memberi tunjuk ajar yg paling efficient.. ekkeke

TQ



kak Ezza


kak Bayah





Tuesday, 2-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Editing by my hubby...

floral fest
floral fest
 
View all 6 photos...
Date: dah lupa laa biler.. somewhere in july...
time ni kami pi Floral Fest kat Putrajaya....
dapat la snap gamba... cantik2 jugak..
hasil 'tangkapan' yg di buat oleh my hubby..


ok laa enjoy...











ada nampak ker Belalang tu... hok kaler hijau...
hurmm kureng jelas kan... mcm ni kene pakai micro lens ni..




gamba ni ada masuk dalam 50+1 Malaysia Book..
check it out this link http://themalaysiapage.com/



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net